Panga filet soep met vermicelli

- pANGA FILET SOEP MET VErMICELLISoep gerechten

Ingrediënten:

- Vermicelli:  1 bak ( 4 of 5 mensen)

- Tomaten : 6 - 7 stuks

- Dille : 2 bossen

- Pangafillet gemarineerd met kerrie, chilli en aroma

- Ui : 1 stuk

- Bosui : 1 stuk

- Chili : 1 pak

- Tamarine : Knor zuurpoeder

- Limoen : 2 stuks

- Kip soep of kip bot of kip vleugels ( om soep te maken)

- Zout : 1 soep lepel

- Suiker : 2 thee lepels

- Aroma : 1 thee lepels

- Bakboter

Bereiding:

1. - Snijd gemarineerde panga fillet naar 5 cm stuks

   - Snijd de tomaten in 6 kleine stukjes

 - Snijd de dille in 7 cm lang stukken

Bereiding :

1. Voeg een soepkip of kipbotten of kipvleugels in een  soeppan gevuld met 1,5 liter water op een medium vuur. Dan schep 1 soep lepel zout in en dan een ui in twee stukken gesneden in de soeppan.

2.  Voeg een eetlepel in de koekenpan op een hoog  vuur van kookplaat.

- Dan voeg de gemarineerde vis naar de koekenpan. Wacht tot de vis stukken bruin worden. Neem hun uit de pan.

3. Voeg de gesneden tomaten in de koekenpan, roer de tomaten ongeveer 2 minuten op een hoog vuur dan voeg een thee lepel aroma poeder in.

 

4. Dan voeg de tomaten in de soeppan, wacht tot de soep goed kookt . Dan doe je aroma en tamarine Knor zuurpoeder in de pan( Afhankelijk je smaak).

5. Hoe deze soep te eten : Neem een grote kom , doe daar dille in, dan gekookte vemicellie, daarna vis stukken, dan voeg de soep er aan toe. Decoreer de soep op het bord met dille , limoen en chili. Eet smakelijk!

Maak jouw eigen website met JouwWeb